KRVOPROLIĆE U SPLITU Prodavačica ubijena u trgovini

ubojstvo, Split
Bozidar Vukicevic/Cropix

Ženska osoba napadnuta u trgovini Lidla na Poljičkoj cesti malo prije 15 sati podlegla je ozljedama od noža u splitskoj bolnici. Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija napadač je bivši partner, uhićen je i zaplijenjen je nož kojim joj je nanio smrtonosne ozljede.

Napad se dogodio pred većim brojem ljudi.

- Ubo je više puta pri tom nerazgovjetno vičući - kazao nam je šokirani očevidac.

Među svjedocima se prepričava kako je bilo više uboda, a police i pod su bili puni krvi. Iz onoga što je napadač vikao zaključili su kako se navodno radi o bivšem partneru, ali to će se utvrditi tek kada policija odradi svoj dio posla.

Radi se o ženskoj osobi, zaposlenici trgovine. Krvavom napadu nožem je prethodila svađa, a nasilnika je savladao zaštitar uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod.

Prema prvim neprovjerenim informacijama, napadač je i sebe pokušao ubosti nakon što je brutalno napao i ozlijedio svoju žrtvu.

"Jadna žena, stajala je na nogama kada joj je napadač došao s leđa. Imao je kapu na glavi, nešto joj je vikao i izvukao nož. Užasno, užasno, ubo je puno puta! Još sam u šoku", za Slobodnu Dalmaciju kaže djevojka koja je vidjela što se događalo.

O nesretnom događaju oglasili su se iz PU Split.

"Nešto prije 15 sati u Splitu, u Poljičkoj ulici, muškarac je ušao u prodavaonicu i nožem napao i teško ozlijedio ženu koja je djelatnica te prodavaonice. S teškim ozljedama vozilom hitne pomoći prevezena je u bolnicu gdje je naknadno preminula. Zaposlenici su muškarca zadržali do dolaska policije te je uhićen i priveden u službene prostorije. Mjesto događaja je osigurano i u tijeku je očevid", navodi policija.