KRVOPROLIĆE U Hrvatskoj likvidirane četiri, a u Srbiji jedna osoba

KRVOPROLIĆE U Hrvatskoj likvidirane četiri, a u Srbiji jedna osoba
Telegraf

Oko 13 sati u Vodicama (Republika Hrvatska) ispred trgovine 'Djelo' dogodilo se ubojstvo, prenosi 'Jutarnji list'. Prema prvim informacijama, iz automatske puške ubijen je muškarac, a navodno se radi o poznatom poduzetniku, dok je napadač u bijegu, javlja Šibenski.hr.

Ulice Vodica preplavljene su specijalcima s dugim cijevima, a ispred dućana je parkiran izrešetani Mercedes u kojem je navodno žrtva sjedila u vrijeme ubojstva.

Oko 13 sati u Vodicama ispred trgovine 'Djelo' dogodilo se ubojstvo. Prema prvim informacijama, iz automatske puške ubijen je muškarac, a navodno se radi o poznatom poduzetniku, javlja Šibenski.hr. Nedugo potom, stigle su i informacije o pucnjavi u Šibeniku, na području Ražina gdje je su ustrijeljene još tri osobe.

"Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću", priopćila je šibensko-kninska policija.

"Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba, navedeno je u priopćenju iz policije, prenosi 'Jutarnji list'. Iz policije su naveli kako još nije poznato jesu li ubojstva povezana.

Šibenska policija je na ulicama, traga za počiniteljem, na Šibenskom mostu, kao i na raskrižju u Ražinama postavili su blokade i pregledavaju automobile.

Protekle noći i u Srbiji je došlo do likvidacije jedne osobe. Naime, kako 'Telegraf' navodi u Borskoj ulici u Beogradu u sačekuši je ubijen Zoran U. (22) koji je sin Zorana Uskokovića Skoleta. Zoran Uskoković je likvidiran na proljeće 2000. godine i za njega je kriminalni milje u Srbiji svojevremeno tvrdio da je povezan sa ubojstvom Željka Ražnatovića Arkana.

Tijelo mladića u lokvi krvi zatekli su radnici supermarketa, iza kojeg je likvidiran, jutros oko 5:30 sati kad su dolazili na posao.