FOTO  KRŠ I LOM Više ozlijeđenih u teškom sudaru na južnom ulazu u Mostar

Hifa M17 sudar prometna nesreća
Hercegovina.info

U noći s nedjelje na ponedjeljak oko 00:30 sati na magistralnoj cesti M-17, nedaleko od naselja Tekija dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je više osoba ozlijeđeno.

Kako smo saznali na mjestu događaja, u ovom sudaru sudjelovali su osobni automobili Golf 2 i Peugeot, te je na istima nastala velika materijalna šteta.

Prema riječima očevidaca, Golf se kretao magistralom iz smjera juga prema gradu, dok je Peugeot izlazio s obližnje benzinske crpke. Iza Golfa na cesti je ostao trag kočenja od oko 30 metara.

Nakon sudara, Peugeot je odbačen oko 50 metara dalje naprijed i na suprotnu stranu kolnika, dok se Golf odbio i završio je u jarku pored ceste.

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije je za Hercegovina.info potvrđeno kako su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Ozlijeđenima je ukazana pomoć u mostarskim bolnicama. Do okončanja očevida i uklanjanja vozila, promet je na tom dijelu magistrale bio obustavljen, te se preusmjeravao kroz prostor benzinske crpke. Mjesto događaja su osiguravali i očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.