KRIMINAL Likvidiran još jedan Crnogorac

Ubijen Saša Klikovac
Vijesti.me

Pripadnik 'zagoričke grupe', Saša Klikovac (38) ubijen je u subotu ispred obiteljskog restorana 'Kod Crnogorca' u mjestu Cijevna, potvrđeno je za portal 'Vijesti' u policiji. Prema saznanjima 'Vijesti' tridesetosmogodišnjak je ubijen oko 9:50 sati.

Napadač za kojim policija traga prišao je automobilu u koji je Klikovac ušao i u njega ispalio više hitaca. Napadač je pobjegao sa mjesta događaja. Iz vrha Uprave policije rečeno je da je Klikovac, prema njihovim operativnim podacima, blizak kavačkoj kriminalnoj grupi.

"Danas oko 9:50 u mjestu Cijevna došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane za sada nepoznate osobe na štetu S.K. (38) koji je tom prilikom smrtno stradao. Na mjestu događaja je izvršen očevid sa nadležnim državnim tužiteljem. Policija poduzima intenzivne mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja i identificiranju počinitelja ovog djela", priopćeno je iz Uprave policije.

Ubijeni Saša Klikovac u policijskim dokumentima zaveden je kao član tzv. 'zagoričke bande', koja se tijekom kriminalnog uspona, u posljednje dvije godine tijekom robijaških dana u Spužu povezala sa moćnim klanom iz Kotora.

Ime Saše Klikovca prvi put se u javnosti pominje u ljeto 2012. godine, kada je u akciji 'Fokus', uhićena destočlana hakerska grupa, okrivljena da su sa inozemnih računa na prijevaru skinuli preko milijun eura.

Tog ljeta članovi bande su se šepurili novim 'hummerima', koje je policija kasnije u nekoliko navrata oduzimala i nakon provjera vraćala Zagoričanima. Tijekom sudskog postupka utvrđeno je da je grupa uspjela da sa računa banaka podigne 280.000 eura, zbog čega su ukupno dobili preko 20 godina robije, pište crnogorski portal 'Vijesti'.