KRAĐA U LJUTOM DOCU Ovo su otuđeni predmeti, dio ih pronađen i kod muškarca iz Širokog Brijega

alati
MUP ŽZH

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Široki Brijeg rasvijetlili su kazneno djelo Teške krađe, koje je prijavljeno 12.01.2022. godine u obiteljsku kuću koja se nalazi u mjestu Ljuti Dolac.

Navedeno kazneno djelo izvršeno je na način da je nepoznati počinitelj (ili više njih) ušao u obiteljsku kuću kroz prozor razbivši staklo na istom kom prilikom je otuđeno više aluminijskih felgi i veća količina raznog alata.

alati

Operativnim radom istražitelji Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg došli su do saznanja da je mogući počinitelj opisanog kaznenog djela M. Z. (33) iz Širokog Brijega, kod kojeg je 13.01.2022 godine pronađen dio otuđenih predmeta koji su od istog oduzeti uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta.

alati

Nastavljajući operativni rad policijski službenici PU Široki Brijeg su došli do pouzdanih saznanja o preostalim otuđenim predmetima te su u suradnji sa policijskim službenicima PU Mostar isti pronađeni i preuzeti 15.01.2022. godine s osumnjičenim M.B. (30) iz Mostara, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.