KONJIC Vozač ispao iz vozila prilikom prevrtanja i zadobio teške ozljede

Nesreća kod Konjica
Screenshot

Na lokalitetu Trbića polje kod Konjica, u subotu ujutro se dogodila teža prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Ova informacija je za Hercegovina.info potvrđena iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije i navodi se da je za upravljačem osobnog vozila Alfa Romeo bila osoba B.M. (1995.).

Ova osoba je iz, za sada, neutvrđenih razloga izgubila nadzor nad upravljačem automobila, te je prilikom izlijetanja s ceste vozilo udarilo u zemljani dio, te se prevrnulo. Vozač je tom prilikom ispao iz automobila, a na vozilu je nastala velika materijalna šteta.

Kako je iz MUP-a HNŽ priopćeno, prometna nesreća je prijavljena u 6:35 sati, te je nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici Konjic, vozač B.M. prebačen u mostarsku bolnicu. Radi se o teškim tjelesnim ozljedama.

O ovome je obaviještena dežurna tužiteljica, koja je za Hercegovina.info potvrdila kako je obaviještena od službenika Policijske uprave Konjic o ovoj prometnoj nesreći, te kako je B.M. zadobio teške tjelesne ozljede. U vozilu, u trenutku nezgode nije bilo drugih osoba.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.