KONJIC Dvojica tukla trećeg, a onda je pretučeni zapucao

Bitka tučnjava muškarci
Ilustracija

U Konjicu je tijekom protekle noći zabilježena dramatična situacija na parkingu ugostiteljskog objekta 'Bazeni' u naselju Luka, navodi 'Dnevni avaz'.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), u 1:25 sati Policijskoj upravi Konjic je prijevljeno da na parkingu ugostiteljskog objekta dvije osobe tuku treću, koja leži na zemlji te da su se prethodno čula i dva pucnja iz vatrenog oružja.

Dolaskom patrole na mjesto događaja, utvrđeno je da su I.B. (47) i V.B. (20) fizički nasrnuli na S.M. (53), koji je potom otišao do svog automobila i uzeo pištolj te zapucao prema njima.

Nakon što je u predjelu natkoljenice ranio I.B., njih dvojica su, ponovno, nasrnuli na S.M. te mu oteli pištolj, nakon čega su ga nastavili udarati, nanijevši mu teške tjelesne ozljede u predjelu glave.

S.M. je kolima Hitne pomoći prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar, dok je I.B. zadržan na liječenju u Općoj bolnici Konjic, a V.B. je lišen slobode, objavio je 'Dnevni avaz'. U tijeku su sve neophodne istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja.