KOLEGE O POGINULOM VOZAČU "Žrtvovao je život za 8 drugih iz kombija koji mu je ušao u traku, ovo mu je bila jedna od posljednjih vožnji pred mirovinu..."

prometna nesreća, crna kronika, Mostar, drežnica
Hercegovina.info

Brojne kolege i poznanici Mustafe Ibriševića (64) iz Visokog, vozača cisterne koji je smrtno stradao jučer kod Mostara opraštaju se od njega na društvenim mrežama. 

Svjedok prometne nesreće naveo je kako je kombi ušao u traku cisterne te izazvao prometnu nesreću koja za epilog ima jedna smrtni slučaj i 8 ozlijeđenih. 

"Vozač cisterne je bio iza mene. Ja sam stao kupiti duhan i on je prošao mene, a kombi je prešao u njegovu traku i udario. On je vjerojatno namotao točak i zaglavio je volan pa sletio u jezero. Kolega, jedan stranac i ja smo sišli da vidimo je li vozač ozlijeđen ili je ispao iz cisterne, ali je bila jaka struja i nismo mogli plivati do nje pa je završila ispod mosta", naveo je u razgovoru za Novu BH.

Među komentarima kolega su i oni koji su zadnje dane proveli s njim.

"Bio je pravi kolega, zadnja tri dana sam proveo s njim. Tko se utopi ima nagradu šehida, molim Allaha u ovim Mubarek danima da mu podari Džennet, a obitelji sabur", napisao je jedan od njih.

"Žalosno, tuga. Tko god je, otišao je kao šehid. Žrtvovao je sebe za ostalih 8 života", drugi je osvrt na tragičnu smrt.

prometna nezgoda,crna kronika,Mostar,drežnica

Poznanici poginulog vozača navode da je ovo trebala biti jedna od posljednjih Mustafinih vožnji budući da je početkom idućeg mjeseca trebao u zasluženu mirovinu.

Teška prometna nesreća dogodila se u četvrtak oko 16.20 sati kod Drežnice, gdje je cisterna sletjela u jezero nakon sudara s kombijem slovenskih oznaka.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.