Kod Trebinja uhićen 24-godišnjak, počinitelj teške krađe

Granična policija BiH
Hercegovina.info

Službenici postrojbe Granične policije (GP) Trebinje, 19. kolovoza, lišili su slobode I.L. (1997.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Zenica raspisala tjeralicu zbog krivičnog djela 'Teška krađa'. Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Deleuša.

Istoga dana, pripadnici Granične policije BiH su u prostorijama postrojbe Granične policije Aerodrom Sarajevo lišili slobode M.Z. (1981.), nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku zbog izvršenja krivičnih i prekršajnih sankcija. Državljanin BiH je predat službenicima Okružnog centra Sudske policije Istočno Sarajevo.

Službenici postrojbe GP Zvornik, 18. kolovoza, lišili su slobode L.R. (1980.) pri izlasku iz BiH na prijelazu Karakaj. Provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Sarajevske županije raspisalo tjeralicu zbog krivičnog djela 'Krivotvorenje isprave'. Državljanin BiH je predat službenicima MUP-a SŽ, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.