JURNJAVA U stravičnom sudaru ozlijeđene četiri osobe. Jedan ozlijeđeni mladić snimao video tijekom vožnje

Sudar Bosanski Petrovac
Crna-hronika

Jučer ujutro u mjestu Revenik kod Bosanskog Petrovca došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila, te su četiri osobe zatražile liječničku pomoć u Kantonalnoj bolnici Bihać.

Kako piše 'Dnevni avaz', tri od četiri osobe su zadržane na liječenju. Dvije osobe imaju teške ozljede, dok je jedna osoba životno ugrožena.

U ovom sudaru sudjelovali su osobni automobili Audi i BMW.

Očevidnim radnjama utvrđeno je da je do nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju ceste, te nepoštivanju horizontalne i vertikalne signalizacije od stane vozača BMW-a, piše RTV USK.

Sudar Bosanski Petrovac

Kako piše portal 'crna-hornika', suvozač iz BMW-a Namik O. je noć prije nezgode objavio video uradak na kojem se može vidjeti kako je automobil u kojem se nalazio razvio brzinu veću od 200 km/h na mjestu gdje je dozvoljena brzina 60 km/h.

Nakon objave, uslijedili su brojni komentari, kako u negativnom kontekstu tako i riječi podrške. Namik O. je također napisao: "Vi što nemate drugog posla nego da se šprdate sa komentarima prvo vidite tko je vozio, a tko je kriv. Ja sam stavio da vide drugi da se ne bi kome ponovilo i da ne sjedaju pijani za volan itd. Zamolio bih da prestanete gluposti valjati", prenosi portal 'crna-hronika'.