JURIŠ Na isti kafić bacio tri bombe, a onda je izvukao 'zolju'

Bomba u rukama
iStock

Policija je u naselju Pisari u Šamcu uhitila muškarca iz ovog mjesta čiji su inicijali B.S. koji je ispred ugostiteljskog objekta bacio tri ručne bombe i počeo rasklapati ručni bacač 'zolju', priopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a načinjena je materijalna šteta, navodi Srna. Oštećeni su ugostiteljski objekt, privatna kuća, te osobni automobil, piše 'Glas Srpske'.

Policiji u Šamcu jučer je prijavljeno da je ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Pisari nepoznati muškarac bacio tri ručne bombe u smjeru objekta i da je počeo rasklapati ručni bacač, a izlaskom na mjesto događaja zatečen je i uhićen Branko S. iz tog mjesta.

Na tri lokacije u Pisarima izvršeni su pretresi prostorija koje je koristio uhićeni u kojima je pronađena i oduzeta određena količina streljiva. O svemu je obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Doboju.

Najavljeno je da će Branko S. danas biti predat u nadležnost Okružnom javnom tužiteljstvu u Doboju uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima 'Izazivanje opće opasnosti', 'Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija' i 'Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari'.