Još jedna nezgoda južno od Mostara, auto završio na krovu

Prometna nesreća Kvanj
Hercegovina.info

Na magistralnoj cesti između Mostara i Stoca, na lokalitetu Kvanj oko 18:15 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao jedan automobil, te zbog kojega je došlo do otežanog prometovanja.

Kako se saznaje na mjestu događaja, vozač osobnog automobila je iz za sada nepoznatog razloga izgubio nadzor nad upravljačem automobila, izletio s ceste i prevrnuo se.

Vozač je, kako neslužbeno saznajemo, prošao bez ozljeda, a promet se do uklanjanja vozila odvijao naizmjeničnim propuštanjem vozila. Na automobilu koji je sudjelovao u nezgodi nastala je veća materijalna šteta.

Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar. Treba navesti da je neposredno nakon ove, svega nekoliko stotina metara dalje došlo do još jedne prometne nesreće u kojoj su sudjelovali motociklisti.

Oni su također prošli bez ozljeda, a na motociklima je nastala manja materijalna šteta. Upravo u vrijeme ovih nezgoda, na ovom lokalitetu je padala kiša, te je moguće da je to jedan od uzroka ovih prometnih nesreća.