JEDAN MLADIĆ POGINUO U nesreći kod Posušja 27-godišnjak zadobio ozljede opasne po život

Mercedes prometna nesreća Broćanac Posušje
Čitatelj

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 23:10 sati u mjestu Broćanac (Posušje) poginuo je Josip B. (2002.) iz Posušja, dok je ozlijeđen B.J. (1996.) također iz Posušja.

Kako je navedeno u izvješću MUP-a županije Zapadnohercegovačke (ŽZH), osobni automobil Mercedes (registarskih oznaka BiH) je izletio s ceste i udario u zid kuće. Na mjestu događaja preminuo je vozač automobila Josip B., dok je B.J. vozilom hitne pomoći prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar na ukazivanje liječničke pomoći.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Hercegovina.info priopćeno je kako je B.J. (1996.) hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život.

Službenici Policijske uprave Posušje su o svemu izvijestili Županijsko tužiteljstvo ŽZH u Širokom Brijegu, te na mjestu događaja izvršili očevidne radnje.

Tijelo preminulog je prevezeno u mrtvačnicu Mostar gdje će biti izvršena obdukcija, a motorno vozilo koje je sudjelovalo u ovoj prometnoj nesreći je izuzeto radi obavljanja potrebnih vještačenja, navedeno je iz MUP-a ŽZH.