JAJCE Mostarac uhićen zbog pljačke župnog ureda

Lisice uhićenje
Ilustracija

Službenici Policijske postaje (PP) Jajce uspješno su rasvijetlili dva kaznena djela koja je izvršena u proteklom razdoblju na području općine Jajce.

Naime, dana 14.11.2021. godine u PP Jajce je prijavljeno kazneno djelo 'Teška krađa' koje je izvršeno na štetu Župnog ureda u mjestu Podmilačje, općina Jajce, odakle je otuđena neutvrđen iznos novca. Operativnim radom na terenu službenici PP Jajce su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetnog kaznenog djela R.R. (1993.) iz Mostara.

Također, dana 6.11.2021. godine u PP Jajce je prijavljeno kazneno djelo 'Krađa' koje je izvršeno na štetu Medžlisa Islamske zajednice u Jajcu, gdje je iz kase otuđeno oko 300 KM. Operativnim radom na terenu službenici policije su došli do saznanja da je osumnjičeni  za izvršenje predmetnog kaznenog djela E.K. (1984.) iz Jajca.

Protiv osumnjičenih slijedi podnošenje Izvještaja nadležnom Županijskom tužiteljstvu o počinjenim kaznenim djelima, priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.