JADRAN Nesreća sa jet skijem: Poginula žena, ozlijeđene njene dvije kćeri

jadransko more, Trogir, jet-ski, nesreća, ozljede
Slobodna dalmacija

Prema pisanju portala Index, u mjestu Marina kod Trogira kod plaže, nedaleko od lučice Agana, oko 16:10 sati došlo je do sudara jet-skija i jedrilice u kojem je poginula žena. 

Ozlijeđene su dvije kćeri poginule žene koje su s njom u trenutku nesreće bile na skuteru.

Policija se oglasila priopćenjem. "Danas oko 16:12 sati zaprimljena je dojava da je u mjestu Marina u blizini lučice Agana došlo do pomorske nesreće u kojoj su sudjelovala dva plovila.

Prema zaprimljenim informacijama jedna osoba je smrtno stradala, dok su dvije osobe prevezene u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći.

Na mjesto događaja upućeno je plovilo Lučke kapetanije i službeno policijsko plovilo, te je o događaju je izviješteno državno odvjetništvo", priopćila je splitsko-dalmatinska policija.

Svjedokinja, čije su dvije kćeri s prijateljima bile na brodu u trenutku nesreće, vidjela je udarac i trenutak kad su žena i njezine dvije kćeri pale u more. Imale su prsluke, ali su ostale bez svijesti, a nekoliko ljudi koji su se tu zatekli priskočili su u pomoć i izvukli ih na obalu, piše 'Slobodna Dalmacija'. 

Prema izjavi svjedokinje, liječnici hitne pomoći pokušavali su reanimirati ženu četrdesetak minuta, nažalost bezuspješno. Svjedoci su vidjeli da je ozlijeđena djevojčica od petnaestak godina te je odmah odvezena u vozilu hitne pomoći. Njezina je sestra zadobila nešto lakše ozljede.