IZRAVAN SUDAR Žena iz nesreće u Miljkovićima nakon reanimacije i napora liječnika stabilnije

Prometna nesreća Miljkovići
Hercegovina.info

Iz Ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar za Hercegovina.info je potvrđeno kako je zdravstveno stanje ženske osobe D.P. (1959.) stabilno i izvan je životne opasnosti.

Hospitalizirana je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Ova osoba teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se protekle subote u popodnevnim satima dogodila na cesti Mostar - Čitluk, u naselju Miljkovići. Prema potvrdi dežurnog tužitelja za Hercegovina.info, djelatnici hitne pomoći Mostar su vršili i reanimaciju ove teško ozlijeđene osobe.

U toj prometnoj nesreći je poginula muška osoba (supružnik od D.P.) V.P. (1957.) koja se nalazila za upravljačem osobnog automobila Golf. U osobnom vozilu Mercedes lakše su ozlijeđene dvije osobe, R.Č. (1974.) i L.Č. (1998.), a što je za Hercegovina.info potvrdio i dežurni tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ).

Podsjetit ćemo kako je protekle subote oko 16 sati došlo do izravnog sudara osobnih automobila Golf i Mercedes. Unesrećenima su pored djelatnika hitne pomoći Mostar i mještana okolnih kuća pomogli i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar. Očevid su na mjestu događaja uradili službenici Policijske uprave (PU) Mostar, dok su oba vozila po naredbi dežurnog tužitelja izuzeta u krug PU Mostar radi vršenja vještačenja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.