Izboden reprezentativac Francuske, propušta Euro i Hrvatsku

Elohim Prandi, francuska reprezentacija, rukomet
Profimedia

Užasne vijesti stižu iz Francuske... Lijevi vanjski PSG-a i zvijezda francuske rukometne reprezentacije Elohim Prandi (23) izboden je u Parizu tijekom proslave Nove godine nakon čega je hitno prevezen u bolnicu.

"Elohim Prandi bio je žrtva nasilnog napada sinoć u Parizu u kojem je zadobio nekoliko ubodnih rana. Rukometaš je trenutno pod nadzorom liječnika u bolnici i njegovo stanje je stabilno", objavio je PSG.

Pariška policija vodi istragu, a klub ovim putem izražava veliku srdžbu i gnjev zbog napada te Elohimu Prandiju i njegovoj obitelji daje punu podršku kako bi prebrodili iskušenje.

Bek PSG-a propustio je prvi trening francuske rukometne reprezentacije nakon što je bio pozitivan na korona virus. Nakon što se oporavio i izašao iz izolacije, bio je spreman priključiti se reprezentaciji, no zbog ovog napada propustit će Europsko prvenstvo koje se igra za nešto više od dva tjedna.

"Francuski rukometni savez je uz Elohima Prandija i želi mu brz i uspješan oporavak", objavio je FFHB na Twitteru, prenosi 24sata.

Prandi se tako pridružio dugoj listi izostanaka kod Francuske na kojoj su Timothey N'Guessan, Nedim Remili i Luka Karabatić, dok je Nikola Karabatić zaražen koronom.