ISTRAGA OKO SARAJEVA Uhićen muškarac koji se sumnjiči za paljenje automobila političara

Lisice uhićenje
Ilustracija

Policija je uhitila osobu čiji su inicijali J.H. iz sarajevskog naselja Ilidža koje se dovodi u vezu sa paljenjem automobila zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Predraga Nešića u Istočnom Sarajevu.

"Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da se u vezu sa ovim djelom može dovesti J.H., nakon čega je lišen slobode i obavljena je kriminalistička obrada, a pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva u Istočnom Sarajevu poduzimaju se dalje mjere i radnje radi dokumentiranja kaznenog djela 'Izazivanje opće opasnosti", priopćeno je iz Policijske uprave.

Policijskoj postaji Istočno Novo Sarajevo 15. siječnja u 5:50 sati prijavljeno je da u Ulici Prve sarajevske brigade gori putnički automobil. Vatrom je tada oštećeno još jedno vozilo koje se nalazilo pored zapaljenog automobila, piše Srna.

Da je riječ o vozilu Predraga Nešića, Srni je ranije potvrdio njegov brat Nenad, koji je lider DNS-a. I odborniku u Skupštini grada Istočno Sarajevo Aleksandru Sladoju je jučer zapaljeno vozilo.