ISHOD SUDARA Dvoje teško ozlijeđenih u sudaru na ulazu u Mostar

Sudar Dolina sunca motor i auto
Hercegovina.info

Dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila danas u Titovoj ulici, u naselju Dolinca sunca u Mostaru, potvrđeno je to za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Do sudara je došlo između motocikla BMW kojim je upravljao M.B. (1990.) i osobnog vozila Opel za čijim upravljačem je bio M.V. (1937.).

Motocikl se kretao iz smjera Bišća polja prema naselju Tekija, a Opel iz smjera naselja Tekija prema jugu. Prema navodima očevidaca, vozač Opela je isparkiravao automobil, te je vidjevši da mu se motor približava velikom brzinom, vjerojatno u strahu, pritisnuo papučicu gasa, proletio je preko nogostupa i zabio se u zid ulaza stambene zgrade.

Sudar Dolina sunca motor i auto

Svega metar od mjesta gdje je automobil udario u zid, nalazi se prvi stol ljetne bašte ugostiteljskog objekta u kojoj je u tom trenutku bio veći broj gostiju. Vozač motocikla je ostao ležati na cesti, a ubrzo je stigla i hitna pomoć, obzirom da se nezgoda dogodila u neposrednoj blizini Kantonalne bolnice 'Dr. Safet Mujić'.

Teške tjelesne ozljede zadobio je motociklist, te suvozačica u Opelu S.V. (1944.). Vozač Opela prošao je s lakšim tjelesnim ozljedama. Do završetka očevida i uklanjanja motocikla i dijelova vozila s kolnika, promet se odvijao naizmjeničnim propuštanjem ostalih sudionika. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Po naredbi dežurnog tužitelja, oba vozila su specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk' prebačena u krug Policijske uprave Mostar kako bi se uradilo vještačenje tehničke ispravnosti.