INTERVENCIJA U Mostaru izgorio automobil

Požar Opel Combo Mostar
Hercegovina.info

Sinoć je u Dubrovačkoj ulici u Mostaru došlo do požara na jednom vozilu, te su na intervenciju pozvani pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar.

Intervencija vatrogasaca trajala je od 23:40 sati do 00:10 sati.

Vatra je zahvatila automobil Opel Combo, te je nastala velika materijalna šteta. Ozlijeđenih nije bilo. Kako je za Hercegovina.info potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, vlasnik vozila je službenicima policije izjavio kako je došlo do samozapaljenja.

Osim ove intervencije, vatrogasci u Mostaru su u proteklih 24 sata zabilježili intervenciju na gašenju dimnjaka u Ulici kralja Tvrtka od 19:10 sati, te tehničku intervenciju u prometnoj nesreći jutros od 6:40 sati na magistralnoj cesti M-17 između Mostara i Drežnice.

Vatrogasci u Čapljini su imali intervenciju na gašenju požara koji je zahvatio travu i nisko raslinje u Višićima jučer od 14:03 sati. Intervencija je trajala nešto više od sat vremena. Također zabilježili su i tehničku intervenciju, a riječ je o uklanjanju stabla uz prometnicu u Gabela polju (od 10:40 do 13 sati).

Vatrogasci u Jablanici su pomogli pri prijevozu vode za branu HE Jablanica jučer od 10 do 11 sati.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.