INCIDENT U MOSTARU Rano jutros muškarac u parku izbo ženu, s njima bilo i dijete

Uhićenje Vrapčići građani
Screenshot

Jutros oko 8 sati u naselju Vrapčiči došlo je do incidenta u kojem je jedna osoba ozlijeđena, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ).

Kako nam je potvrđeno, u parku prekoputa pijace u Vrapčićima uz magistralnu cestu M-17, muškarac je napao ženu oštrim predmetom, te joj nanio ozljede. Na mjestu događaja intervenirala je služba hitne pomoći Mostar, te je ozlijeđena osoba prebačena u Kantonalnu bolnicu 'Dr. Safet Mujić' na ukazivanje liječničke pomoći. Kako se saznaje, napadač je 28-godišnji E.S., dok je ozlijeđena njegova supruga S.S. (26).

Nakon napada, muškarac se dao u bijeg, ali je nedaleko od mjesta događaja savladan od strane građana, te je zadržan do dolaska policije. Iz MUP-a HNŽ za Hercegovina.info potvrđeno je da je mukarac koji je izvršio napad priveden u službene policijske prostorije, a u trenutku napada s njima je bilo i maloljetno dijete.

"Žena je zbog zadobivenih ozljeda zbrinuta u bolnicu, a dijete su privremeno zbrinuli djelatnici Centra za socijalnu skrb", potvrđeno nam je iz MUP-a HNŽ. Za sada se još ne zna stupanj ozljeda kod ženske osobe.

Za Hercegovina.info iz Kantonalne bolnice 'Dr. Safet Mujić' potvrđeno je da je ženska osoba iz ovog incidenta zadobila lakše tjelesne ozljede koje su joj sanirane i upućena je na ambulantni tretman.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.