INCIDENT U HITNOJ POMOĆI Pijani muškarac uznemiravao medicinsko osoblje

Hitna pomoć Sarajevo
Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Novo Sarajevo jučer su uhitili jednu osobu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo sprječavanje službene osobe u obavljanju službenih dužnosti. Informaciju o ovom događaju objavili su na svojoj službenoj internet stranici.

Prema policijskom izvješću, dana 16. 10. 2023. godine u 00:20 sati, policajci iz PU Novo Sarajevo su priveli osobu Z. M., rođenog 1997. godine u Sarajevu gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje.

U službenom priopćenju dodatno se navodi kako je Z. M. bio pod utjecajem alkohola i da je unutar prostorija Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Županije Sarajevo remetio javni red i mir, uznemiravao medicinsko osoblje, te ometao policijske službenike u obavljanju njihovih dužnosti. Dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo je obaviješten o ovom incidentu, a muškarac je prebačen u prostorije za zadržavanje osoba koje su lišene slobode u MUP-u Županije Sarajevo.