HULIGANSKI NAPAD U STOCU Četvorica napadnutih mladića završila u bolnici

Napad Stolac

Policijskoj postaji Stolac, u noći sa nedjelje na ponedjeljak, 7. na 8. travnja 2024. godine, oko 00:10 sati, M. A. (2004.) iz Poplašića - Stolac prijavio je kako je upravljao vozilom marke Mercedes magistralnom cestom iz Mostara prema Stocu gdje u mjestu Masline dolazi do udara u zadnji dio njegovog vozila od strane vozila VW Golf V nepoznatih registarskih oznaka, naveo je MUP HNŽ u biltenu.

Uslijed udara njegovo vozilo je stjerano s ceste pred bivši dom. Iza vozila VW Golf stala su još dva vozila, vozilo marke BMW i VW Passat iz kojih je izišla grupa od oko 10 osoba, maskirani i sa bejzbol palicama koji lupaju po njegovom vozilu na koje bacaju baklje, nakon čega nasrću na osobe koje su se skupa s njim nalazile u vozilu, te ih udaraju palicama po čitavom tijelu.

Nakon toga su se vozilima udaljili u nepoznatom smjeru. Zajedno s prijaviteljem u vozilu s su se nalazili E. G. (2003.) iz Stoca, D. B. (2002.) iz Gorice-Stolac i F. B. (2006.) iz Gorice-Stolac. Sva četvorica su zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, te im je ukazana pomoć u Domu zdravlja Stolac, nakon čega je D. B. upućen na CUM Mostar, dok su E. G., M. A, i F. B. upućeni u RMC dr. Safet Mujić Mostar.

Mjesto događaja je osigurano od strane policijske patrole PS Stolac do jutarnjih sati kada će se vršiti očevid, priopćili su iz MUP HNŽ.