HOSPITALIZIRANI U SKB MOSTAR Dva policajca ozlijeđena u mostarskim neredima

navijački neredi, policija, navijački neredi
Ilustracija/Hercegovina.info

U navijačkim sukobima koji su se danas dogodili u Mostaru, jedna osoba zadobila je ozljede opasne po život. Radi se o 19-godišnjem E.P. koji je prevezen u SKB Mostar. No, osim njega u mostarskoj bolnici hospitalizirana su i dva policijska službenika. Kako su priopćili iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije oni su za sada zadobili ozljede neutvrđenog stupnja.

"Dana 13.11.2021.godine oko 14,20 sati na križanju ulica Kardinala Stepinca i Mile Budaka u blizini hotela „ERO“ , došlo je do fizičkog sukoba više mlađih osoba pripadnika navijačkih skupina. Intervencijom pripadnika policijskih službenika MUP-a HNŽ sukob je prekinut i stanje javnog reda i mira stavljeno je pod nadzor", ističu.

"Dva policijska službenika zadobila su ozljede neutvrđenog stupnja i prevezeni su na hospitalizaciju u SKB Mostar. Također jedna mlađa muška osoba zadobila je teške tjelesne ozljede. Policijski službenici PU Mostar provode kriminalističku istragu i rade na utvrđivanju identiteta sudionika ovih nereda", navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ.