GRAĐANI PRIJAVILI Dvojac se vozao po Rami u autu hrvatskih tablica, suvozač vadio pušku kroz prozor

Puška auto

Prema prijavi građana ramska policija sinoć je legitmirala i privela dvojicu 31-godišnjaka jer su kod njih zatekli pušku s više metaka.

"16.11.2022. godine oko 22 sata Policijska postaja Rama je obaviještena od strane građana da se gradom kreće vozilo marke 'Mazda' , hrvatskih registracijskih oznaka, i da suvozač kroz prozor vozila vadi automatsku pušku. Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije i u Ulici kralja Tomislava zaustavili vozilo gdje je kontrolom utvrđeno da vozilom upravlja S. P. (1991.) iz Slatine dok je na mjestu suvozača bio A. V. (1991.) iz Ometala kod kojeg je zatečena automatska puška s više komada metaka. Osobe su lišene slobode i bit će predmet krim. obrade a o svemu je upoznat tužitelj", kazali su iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Za proteklih 24 sata (16/17.11.2022.godine) iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je pet prijava i to na području Mostara tri, na području Konjica jedna i na području Rame jedna prijava.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva slučaja i to na području Mostara dva.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 10 prometnih nezgoda i to na području Mostara pet, na području Konjica dvije, na području Jablanice dvije i na području Neuma jedna u kojima su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.