FUP U AKCIJI Priveden djelatnik Elektroprivrede HZ-HB, zapaljen mu auto dok je bio u pritvoru

FUP
Ilustracija/hercegovina.info

Pripadnici Federalne policije priveli su djelatnika Elektroprivrede HZ-HB zbog više kaznenih djela. Dok je uhićeni bio u pritvoru, nepoznate osobe zapalile su njegov osobni auto. Auto je izgorio u ranim jutarnjim satima u mostarskom naselju Rudnik, u ulici Bleiburških žrtava. Pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar su na gašenju požara na ovom automobilu intervenirali od 4:35 do 5:25 sati.

"Policijski službenici Federalne uprave policije pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije su na području Mostara slobode uhitili jednu osobu. Uhićeni je uposlenik EP HZHB", potvrdili su za hercegovina.info iz FUP-a.

FUP 

"Osoba se sumnjiči za izvršenje kaznenih djela 'Neovlašteno optičko snimanje' iz člana 189. stav 1. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine., 'Ugrožavanje sigurnosti' iz člana 183. stav 1. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine., 'Laka tjelesna ozljeda' iz člana 173. stav 1. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine., a sve u vezi člana 54. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine 'Stjecaj kaznenih djela', te člana 29. Zakona o ravnopravnosti spolova BiH", naveli su iz FUP-e.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.