FIZIČKI NAPAD Identificirani napadači na maloljetnika na Bišću polju

Huligani bišće
X/screenshot

Službenici Policijske uprave Mostar su identificirali napadače na mladića u incidentu koji se dogodio na Bišću polju prije dvije večeri.

Kako je za Hercegovina.info potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ), četiri osobe su identificirane kao napadači i riječ je o mladićima 2004. i 2005. godište.

"Bit će im uručeni prekršajni nalozi zbog narušavanja javnog reda i mira, a poduzimaju se i druge mjere i radnje sukladno zakonu. O svemu je obaviješten dežurni tužitelj po čijim naredbama se poduzimaju dalje aktivnosti", potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a HNŽ.

Podsjetit ćemo kako je nakon utakmice Zrinjski - Aston Villa došlo do incidenta na Bišću polju ispred jednog ugostiteljskog objekta gdje je grupa mladića napala jednog maloljetnika (2007.) iz Mostara koji je bio u prisustvu svoje majke. Nakon što su mu skinuli majicu, prilikom čega su maloljetnika i udarali, te oborili na cestu, napadači su se udaljili.

Svi napadači su u vrijeme napada imali duks odjevne predmete kako bi na taj način prikrili lica. Toga dana zabilježena su još dva napada na navijače Aston Ville, a nekoliko dana prije toga na mostarskom Korzu u strogom središtu grada dogodio se fizički napad u i ispred jednog ugostiteljskog objekta. Tri mladića su napali dvije osobe, te su kod jedne žrtve konstatirane teške, a kod druge lakše tjelesne ozljede. Napadači su ubrzo nakon incidenta pronađeni i sankcionirani.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.