FATALNA PLAVUŠA Uhićena s 20 kilograma marihuane i heroinom

FATALNA PLAVUŠA Uhićena s 20 kilograma marihuane i heroinom
Facebook

Policija je uhitila Marijanu M. (31), zvanu Kokaina, iz Novog Sada, nakon što su u automobilu za čijim upravljačem je bila pronašli veću količinu narkotika i više komada oružja.

Policija je u Petrovaradinu zaustavila automobil marke Passat, a kad su otvorili prtljažnik automobila, uslijedio je šok.

– U prtljažniku se nalazila jedna vreća, kao i velika, crna, putna torba i još jedna manja maslinastozelena torba. Torbe su bile pune paketa zamotanih u celofan. Nađena su četiri paketa marihuane, ukupne težine 20 kilograma, kao i dva paketića heroina. U jednoj vreći je bilo pet pištolja, zamotanih u celofan, kao i 20 komada municije, ispričao je izvor upućen u slučaj i dodao da je plavuša odmah uhićena.

Protiv nje je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je neovlašteno proizvodila i preprodavala narkotike i oružje. Određen joj je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti saslušana u Tužiteljstvu.

Prema riječima izvora, sumnja se da je uhićena plavuša bila samo dio veće kriminalne grupe.

– Pretpostavlja se da je Marijana bila kurir i da je za nekoga prevozila drogu i pištolje. Ispituje se da li je ona radila za neki kriminalni klan ili eventualno nije ni znala da ju je neko iskoristio za “prljav posao”. Osim toga, ispituje se kome je ilegalna roba, koju je prevozila, trebalo da se dostavi, objašnjava sugovornik.

– Također, pronađeno oružje poslano je na vještačenje kako bi se utvrdilo da li je već korišteno u kaznenim djelima ili je tek trebalo da se upotrebi ili preproda na crnom tržištu.

Marijana M. je na svom facebook profilu objavila da je 2019. godine prestala da radi u Ministarstvu unutarnjih poslova. Međutim, kako saznaje Kurir, ona nikada nije radila u MUP.