Eksplozija u Mostaru, oštećen automobil

Eksplozija Mazoljice
Hercegovina.info

Eksplozija je protekle noći probudila mnoge stanovnike Mostara. Do eksplozije je došlo u noći sa srijede na četvrtak oko 2:10 sati, te se čula u većem dijelu grada.

Kako smo se mogli uvjeriti na mjestu događaja, nepoznata eksplozivna naprava bačena je ispod osobnog automobila Golf u naselju Mazoljice, neposredno uz magistralnu cestu M-17.

Eksplozija Mazoljice

"27. 7. 2022. godine, oko 2.10 sati, u PP Mostar je prijavljeno da je bačena eksplozivna naprava pod vozilo na cesti M17 (Mazoljice) u Mostaru. Patrola policije je na licu mjesta utvrdila da je eksplozivna naprava bačena pod vozilo marke Golf VI, korisnika A. D (1993). Pripadnici policije su pronašli i uhitili T. S. (1987.) i E. B. (1996.) zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno kazneno djelo", kazali su iz MUP-a HNŽ.

Na mjestu događaja nastao je manji krater od eksplozije, a znatno je oštećen navedeni automobil. Od trenutka eksplozije do okončanja očevida, mjesto događaja osiguravaju službenici Policijske uprave Mostar.

Očevid će uraditi službenici Odjela kriminalističke policije tijekom prijepodnevnih sati. Ozlijeđenih u ovoj eksploziji nije bilo.

Eksplozija Mazoljice

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.