Dvojicu navijača Željezničara uhitili u groblju u Mokrom (Š.B.), mještani tvrde da su imali oružje

Međutim, neposredno nakon utakmice u mjestu Mokro točnije u groblju Podjelinak policija je uhitila dvojicu sarajevskih huligana.

Naime, kako ABCportal doznaje po riječima mještana koji stanuju blizu groblja Podjelinak u njihovu ulicu (zaselak) se parkiralo vozilo Mercedes 124 u kojem su bile dvije osobe. Djevojčica iz susjedne kuće vidjela je dvije osobe kako izlaze iz vozila i kako stavljaju pištolje za pojas, odmah je u plaču obavijestila najbliže a oni su organizirali potjeru za huliganima koji su ušli u mjesno groblje. Pošto su ih mještani jurili dvojac je skakao preko grobnica da bi preskočio zid i skrio se u šumarak. No, dvojac koji je vjerojatno pod nekakvim opijatima ubrzo se pojavio na čistinu gdje su zadržani do dolaska policije koja ih je privela u policijsku postaju.

Mještani tvrde da su u automobilu imali dvije torbe (sadržaj poznat policiji) te navijačke transparente. Jeli policija otkrila o kom se točno radi i jesu li huligani bili naoružani prilikom uhićenja ili su bacili oružje u šumi pokraj groblja saznat ćemo iz priopćenja policije.