DVOJE PRIVEDENIH Potukli se, pa su pretučenog ostavili pored magistrale. Završio je u mostarskoj bolnici

Bitka tučnjava muškarci
Ilustracija

Službenici Policijske postaje (PP) Bosansko Grahovo su u nedjelju oko 18:05 sati dobili prijavu da je došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom u kojoj je sudjelovalo više osoba.

Tučnjava se dogodila u mjestu Luke (Bosansko Grahovo). Na mjesto događaja izašli su službenici PP Bosansko Grahovo, koji nisu nikoga zatekli, ali su operativnim radom došli do saznanja da su u tučnjavi sudjelovali M.G. (1975.) iz Drvara, D.M. (2002.) iz Livna i Lj. M. (1964.) iz Bosanskog Grahova.

U 18:45 sati zaprimljena je dojava da se u mjestu Grkovci (B. Grahovo), pored magistralnoe ceste nalazi nepoznata osoba sa vidljivim tjelesnim ozljedama. Izlaskom na mjesto događaja službenici PP B. Grahovo i djelatnici Doma Zdravlja, utvrdili su da se radi o LJ. M., koji je imao vidljive tjelesne ozljede.

On je prevezen u Županijsku bolnicu u Livno, gdje je utvrđeno da se radi o težim tjelesnim ozljedama, nakon čega je upućen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar na daljnje liječenje.

U 20:25 sati pronađeni su D.M. i M.G. nakon čega su lišeni slobode i smješteni u prostorije za zadržavanjem Policijske uprave (PU) Drvar, te će nad njima biti provedena kriminalistička obrada. Očevid na mjestima događaja obavili su službenici PU Drvar, o svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj u Livnu. Daljnji operativni rad je u tijeku, priopćeno je iz MUP-a Hercegbosanske županije.