DVIJE PROMETNE NESREĆE Ozlijeđeni iz sudara u Prozoru prebačeni u mostarsku bolnicu

Nesreća razbijena šajba
Ilustracija

U petak (23.4.) oko 21:50 sati u Ulici kralja Tomislava u Prozoru dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali B.K. (1966.) iz Prozora s vozilom Fiat Punto, te P.T. (1998.) također iz Prozora s vozilom Mercedes.

Od posljedica ove prometne nesreće ozljede neutvrđenog stupnja zadobio je vozač Fiata koji je nakon pružene liječničke pomoći u Domu zdravlja Prozor upućen u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar.

Lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač Mercedesa. Prilikom sudara navedenih automobila, oštećena su i tri parkirana vozila. Na mjestu događaja urađen je očevid, te je o svemu upoznat tužitelj.

U nedjelju (25.4.) u mjestu Dobroša kod Prozora oko 10:20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali automobil Golf kojim je upravljala osoba S.H. (1982.) iz Prozora i Zastava 850 za čijim je upravljačem je bila osoba A.A. (1969.) iz Dobroše.

Osoba A.A. je, prema policijskom izvješću, zadobila teške tjelesne ozljede, te je nakon pružanja liječničke pomoći u Domu zdravlja Prozor upućena u SKB Mostar. Na mjestu događaja očevid su uradili službenici Policijske postaje Prozor.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar je za Hercegovina.info potvrđeno da su B.K. i A.A. primljeni u ovu medicinsku ustanovu, te su nakon pregleda u Centru urgentne medicine SKB Mostar pušteni na kućno liječenje.