DVA SUDARA Čapljinac ozlijeđen kod Tomislavgrada, dok je druga osoba prebačena na liječenje u Split

Sudar arhiv
Hercegovina.info/Arhiv

Dvije prometne nesreće dogodile su se jutros na području Tomislavgrada.

U 9 sati dogodila se prometna nezgoda sa većom materijalnom štetom i ozlijeđenim osobama na magistralnoj cesti M-6.1 na predjelu zvanom Bobara, u općini Tomislavgrad.

U ovoj nezgodi su sudjelovali M.M. (1948.) iz Tomislavgrada, upravljajući vozilom marke VW "Golf (registarskih oznaka Hrvatske) koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede i S.M. (1965.) iz Čapljine, upravljajući vozilom marke Peugeot (registarskih oznaka BiH), koji je također zadobio lakše tjelesne ozljede. 

Vozačima je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Tomislavgrad, nakon čega je M.M. prevezen u Županijske bolnicu u Livnu, na daljnje liječenje.

Malo kasnije, u 9:45 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnoj cesti M-6.1 u predjelu Bobara, u kojoj su sudjelovali I.Č. (1942.) iz Tomislavgrada upravljajući vozilom VW Caddy (registarskih oznaka BiH), koji je tom prilikom zadobio teže tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Tomislavgrad prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu na daljnje liječenje.

U ovoj prometnoj nesreći sudjelovao je i I.B. (1965.) iz Splita, upravljajući vozilom VW Golf (registarskih oznaka Hrvatske).

Očevid na mjestima prometnih nezgoda obavili su djelatnici Policijske uprave Tomislavgrad.

Ovom prilikom iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) skreću pozornost vozačima motornih vozila da prilagode brzinu vožnje uvjetima i stanju na kolniku, da izbjegavaju rizična pretjecanja, a sve s ciljem smanjenja broja prometnih nezgoda, navedeno je iz Ureda za informiranje MUP-a HBŽ.