DVA PUTA MU LOMILI KAPELU Antunović: Ja sam opet naručio novu Gospu

Kapelica Ante Antunović Stolac
Hercegovina.info

Nakon što mu je preksinoć po drugi puta uništena kapelica i Gospin kip u stolačkom naselju Hodovo, a što smo jučer i objavili, danas smo i posjetili Antu Atunovića. Pokaziva nam blatnjave tragove, mjesto gdje je počinitelj ovog nedjela, koje unosi razdor i među mjesno stanovništvo preskočio ogradu da bi po drugi puta stukao Gospu. Kip je u potpunosti stučen, kao i staklo koje ga je štitilo.

U kapelicu i kipove, te video nadzor Antunović je uložio na tisuće maraka. Upitan koliko ga je sve koštalo, Antunović odgovara: "Neću o tome ni da pričam. Ja sam opet naručio novu". Za Antu je to zavjet Bogu zbog preminule kćeri, i neće odustati, sto puta da mu je slome. Grč na licu, i suze koje zadržava govori koliko mu teško pada mržnja prema spomeniku koji on diže iz ljubavi.

Kapelica Ante Antunović Stolac

Nejasno je kojem poremećenom umu smeta ova kapelica, na Antunovićevu privatnom zemljištu. Poviše kapele je i njegov voćnjak i skromna vikendica gdje se odmara. Očekuje danas i druge novinarske ekipe da izvjeste o ovom ponavljanom nedjelu. Kriminala je mnogo, no ovdje je mržnja i neljudskost koja zgrožava. 

Prvi put kapelica i Gospin kip su uništeni u studenom, nakon čega je Antunović sve obnovio, proširio, ogradio, te postavio i video nadzor. Hoće li on biti od koristi policiji znat će se i narednih dana. Podsjetimo, iz policije su jučer izjavili da poduzimaju sve mjere i radnje s ciljem pronalaska počinitelja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.