Dva mlada Širokobriježanina uhvaćena s marihuanom

Marihuana
Ilustracija

U petak u 20.15 sati, radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su u mjestu Knešpolje, zaustavili osobno motorno vozilo marke „Mercedes“, BiH registarskih oznaka, s kojim je upravljao D.M. (20) iz Širokog Brijega, dok se na mjestu suvozača nalazio N.Ć.(22) iz Širokog Brijega kojom prilikom su kod N.Ć. pronađene dvije PVC vrećice u kojima se nalazila suha zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana.

Policijski službenici su istu izuzeli na  potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, a nad imenovanim N.Ć je zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela iz čl. 239 KZ F BiH Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Po kompletiranju predmeta policijski službenici PU Široki Brijeg će protiv N.Ć.(22) podnijeti izvješće o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ŽZH  u Širokom Brijegu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.