DRAMA U ŽEPČU Učenik na satu prijetio profesorici pištoljem

Učenik u Žepču profesorici prijetio pištoljem
Facebook

U Žepču se danas u Srednjoj mješovitoj školi odvijala prava drama, kada je učenik na satu pištoljem prijetio profesorici nakon čega je pobjegao, potvrdila je za portal Avaza Aldina Alić, glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojske županije.   

"U 13:15 sati, služba Policijske stanice Žepče je od menadžmenta Srednje mješovite škole u Žepču obaviještena  da je učenik na satu vatrenim oružjem uputio prijetnje profesorici nakon čega je pobjegao. Odmah nakon toga alarmirane su sve policijske patrole, a u međuvremenu se javio otac koji je saznao za događaj i koji nas je obavijestio da je dijete pronašao u obiteljskoj kući i stavio ga pod kontrolu do dolaska policijskih službenika", navela je Alić.

Dodala je da je, prema prvim preliminarnim informacijama, u trenutku dok je učenik boravio u školi i uputio prijetnje, okvir pištolja bio prazan. 

"U tijeku su aktivnosti u službenim prostorijama Policijske stanice Žepče, gdje se nalaze maloljetnik i staratelj, a kako bi se zadokumentirao ovaj događaj", kazala je Alić.