DRAMA U OBITELJSKOJ KUĆI Lopovi provalili i tukli muža, a onda je žena izvadila pištolj i pucala

DRAMA U OBITELJSKOJ KUĆI Lopovi provalili i tukli muža, a onda je žena izvadila pištolj i pucala
Avaz

U mjestu Stijena kod Cazina na Memića brdu jučer ujutro odvijala se velika drama u obiteljskoj kući Sakiba i Hajrije Memić. Njima su oko pola pet, dakle u cik zore, u kuću provalili razbojnici. Kako po sjećanju priča za portal "Avaza" Sakib Memić, bilo ih je trojica a ostavlja mogućnost da ih je bilo i četvorica. 

U potresnoj ispovijesti, Sakib Memić kaže da su prvo njega napali. On je bio na prvom katu kuće, a njegova supruga na drugom. 

Uspjela izvući pištolj

"Prvo su mene napali. Pištoljima su me tukli, razbili mi glavu. Ima tih kriminalaca, zna to policija. Tukli su me jedno 10 minuta. Ja sam malo fizički jači čovjek, ali su me našli na spavanju, imam 60 godina", kaže Sakib Memić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da je supruga otišla na gornji kat jer ne podnosi klimu.

"Branio sam se koliko sam mogao, ali onda su izvadili palice, pištolje, razbili mi glavu. Onda su me onesvijestili i ja sam pao pod jedan stol. Oni su mislili da su mene ubili, i onda su jedan ili dvojica otišli gore na kat kod supruge. Njoj su stavili pištolj na glavu. Izbili su vrata, svu su mi kuću uništili. Rekli su joj "ne mrdaj, ubit ćemo te", prepričava agoniju koju su preživjeli on i supruga Hajrija.

Onda je, kaže Sakib, došlo do nevjerojatnog obrata.

"Žena je uspjela izvući pištolj, dok su joj prijetili da će je ubiti, i pucala je. Ranila je jednog razbojnika. Kako je ona to uspjela ja ne znam. Onda je nastao kaos po kući", kaže Sakib.

Ističe da ima dvojicu sinova koji žive u Švicarskoj. I oni su odmah došli kada su čuli što se dogodilo, međutim Sakib i njegova obitelj sada žive u strahu.

Prije dvije godine ih napali

"Strah me. Ne znam što ja njima mogu ako se vrate", kaže Sakib Memić. 

Dodaje da su i ranije bili na meti. 

"Prije dvije godine je bio isti napad. Ja sam bio u objektu u Stijeni kada me supruga nazvala i rekla da je napadnuta. Došao sam do kuće, ali su razbojnici pobjegli, i tada je ona pucala na njih", kaže Sakib Memić te dodaje:

"Ostavljali su me u bolnici, ali ja sam došao kući"

Ovaj događaj je izazvao veliku pozornost javnosti.