Djevojka (26) zadobila teške tjelesne ozljede nakon što joj se zapalio automobil

zapaljen automobil požar
Ilustracija

26-godišnjakinja je doživjela tešku prometnu nesreću kada je u noći s 2. na 3. srpnja iza ponoći osobnim automobilom udarila u betonski podzidu pri čemu se automobil zapalio.

"2./3.7.2022. godine, u 00.25 sati dogodila se prometna nesreća u mjestu Trbića polje, općina Konjic, u kojoj je Dž. A. (1996.) iz Konjica upravljajući vozilom Citroen C3 udarila u betonsku podzidu, nakon čega je došlo do zapaljenja vozila. Unutrašnjost istog je potpuno izgorjela, a Dž. A. je zadobila teške tjelesne ozlijede, te je prevezena u JU Opća bolnica Konjic gdje joj je ukazana pomoć. Na lice mjesta pozvani su Hitna pomoć i vatrogasci", naveli su iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

S cijelim slučajem je upoznat nadležni tužitelj i na licu mjesta je izvršen očevid.

Proteklog vikenda (1. - 4. 7. 2022. godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 15 prijava; na području Mostara 9, na području Čapljine 3, na području Konjica 2 i na području Jablanice 1.             

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 8 prekršaja; na području Mostara 6, na području Neuma 1 i na području Stoca 1.          

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 18 prometnih nesreća; na području Mostara 9, na području Jablanice 2, na području Prozor-Rame 2, na području Čapljine 2, na području Neuma 1, na području Stoca 1 i na području Konjica 1. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, tri osobe ozljede neutvrđenog stupnja, osam osoba lake tjelesne ozljede.