Djelatnica kladionice u Šuici izmislila pljačku

pljačka kaladionica, premijer liga BIH natjecanje, namještanje utakmica, nogomet, Zakon, igre na sreću, FBIH
Glasogovornik Uprave policije MUP-a Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak je rekao da je nakon provedene istrage Kelava policiji priznala lažno prijavljivanje razbojništva i pljačke zbog čega je protiv nje 27. studenog podnesena krivična prijava Kantonalnom tužiteljstvu u Livnu.

Prema njegovim riječima, istragom je utvrđeno da je motiv lažnog prijavljivanja to što se Kelava kao radnica kladionice kladila na trke pasa i fiktivno uložila 15.000 KM misleći da će ulog biti pokriven dobitkom, ali kako se to nije dogodilo, a u kompjuteru je prikazana uplata ovog iznosa, ona je izmislila razbojstvo.

 Kelava je 17. studenog prijavila pljačku koju je, prema njenom iskazu, počinio nepoznati muškarac. Ona je izmislila priču da je pljačkaš klađenjem na trke pasa za dva sata izgubio 15.000 KM, a kada je ostao bez novca i zatražio da mu bude vraćen, ona je to odbila, nakon čega ju je udario šakom u glavu, iz kase uzeo novac i pobjegao. Ona je tada opisala "pljačkaša", na osnovu čega je urađen foto-robot i raspisana potjernica.