Diler iz Livna pao u Splitu s ljubavnicom i 800 grama heroina

Ispostavilo se da je Perković organizirao posao, dok je Pervan bio samo kurir, koji je za prijevoz heroina od Livna do Splita trebao dobiti 150 eura. Bivšeg nogometaša Pervana, danas navodno nogometnog suca, uhvatili su pred restoranom Ino u Kaštel Lukšiću, i to dva sata nakon uhićenja Perkovića na benzinskoj crpki na Smokoviku u predgrađu Splita. S njim je bila i ljubavnica. 

Perković poznat policiji u BiH

U Hrvatsku su prešli preko graničnog prijelaza Kamensko. Perković je u Audiju bio prethodnica, tijekom puta javljao je Pervanu gdje se sve nalazi policija, a na koncu mu je poručio da ga čeka u restoranu u Kaštelima, gdje je trebao preuzeti drogu i distribuirati je kupcima. Vrijednost zaplijenjenog heroina procjenjuje se na 320 tisuća kuna. Kod Perkovića je pronađeno i 14.500 kuna.

Pervan je dosad bio nepoznat policiji, dok je Perković u BiH imao postupke za krađe vozila i šverc oružja. Jučer su privedeni istražnom sucu, koji im je odredio pritvor. Pretražene su im i kuće u Livnu. Kod Perkovića su našli pušku, u Pervana paketić kokaina.

hina