DEVET UHIĆENIH Policija zaplijenila različite vrste droga i veći iznos novca

Zapljena Šibenik droga i novac
PU Šibensko - kninska

U tri dana provedena su četiri odvojena kriminalistička istraživanja gdje su oduzete velike količine različitih droga, objavila je Policijska uprava šibensko-kninska. Policajci su u razdoblju od 3. do 5. srpnja na području Šibenika i Tisnog, proveli ukupno četiri odvojena kriminalistička istraživanja nad devet osoba zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

"Radi se o četiri britanska državljana starosti od 28 do 36 godina te pet hrvatskih državljana starosti od 24 do 37 godina. Tijekom svih kriminalističkih istraživanja, a temeljem ishodovanih Naloga Županijskog suda u Šibeniku, obavljene su pretrage dvije mobilne kućice, dva apartmana i jednog osobnog automobila", objavili su iz policije.

Dodaju kako su tom prilikom oduzeli: 135 grama droge kokain, 442,9 grama droge ketamin, 21 gram droge MDMA, 611,2 grama droge marihuane, 110 grama droge hašiš, 1145 komada tableta tzv. ecstasy, 133 grama punila za miješanje s drogama, četiri digitalne vage, veća iznos novca u eurima, funtama i dolarima.

"Sedmero osumnjičenih je predano pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a kaznene prijave protiv njih su dostavljene Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku dok su dvojica osumnjičenika pušteni nakon kriminalističkog istraživanja i protiv njih će biti podnesena kaznena prijava", objavili su iz policije.