DETALJI UBOJSTVA Zajedno su sjedili, a onda je mladić uzeo nož i ubio 66-godišnjaka

Policija RS
Ilustracija/hercegovina.info

Adin H. (23) poznanika Senada K. (66) izbo je nožem u njegovoj kući u naselju Tukovi u Prijedoru, a zatim je tijelo odvukao ili iznio na njivu kako bi prikrio zločin. Prema neslužbenim informacijama žrtva jer pronađena bez majice i skoro go do pasa pa se pretpostavlja da je osumnjičeni vukao tijelo.

Izvor blizak istrazi je za 'Srpskainfo' rekao da prema prvim rezultatima istrage sve ukazuje da je svemu kumovala pijanska svađa.

"Adin i Senad pili su u kući ubijenog i u nekom momentu su se posvađali. Tijekom sukoba mladić je najvjerojatnije nožem ubo više puta Senada koji je od tog umro. Ipak, točne okolnosti kako je došlo do sukoba i šta je motiv bit će poznato nakon istrage. Također dok se ne uradi obdukcija ne može se znati je li žrtva izbodena nožem ili nečim drugim", rekao je izvor iz istrage.

Kako se saznaje, tijekom istrage izvršeni su pretresi objekata koje koristi osumnjičeni, ali i mjesto zločina i pronađeni su neki noževi i drugi predmeti. Pronađena je i krvava odjeća. "Sve će to biti poslato na vještačenje kako bi se utvrdilo je li krvava odjeća pripada žrtvi, te da li je neki od pronađenih noževa korišten u ubojstvu ili nije", rekao je izvor.

Zločin se dogodio jučer u popodnevnim satima i efikasnom reakcijom policije i prijedorskog Okružnog tužiteljstva, osumnjičeni je brzo pronađen. Prvo je u naselju Tukovi pronađeno tijelo Senada K. sa ubodnim ranama, nakon čega je brzo otkriveno da se radi o ubojstvu i uhićen je osumnjičeni.

Glavni tužitelj ovog tužiteljstva Mladen Mitrović, navodeći inicijale, potvrdio je da je osumnjičeni za ubojstvo uhićen i da je u tijeku intenzivna istraga, piše Glas Srpske.

"Nastavlja se dalja istraga u cilju utvrđivanja točnih okolnosti koje su dovele do kaznenog djela 'Teško ubojstvo'. Naređena je obdukcija tijela ubijenog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Tek nakon obdukcije i istrage imat ćemo više informacij", rekao je Mitrović.