DETALJI UBOJSTVA U VELA LUCI Sin je višestrukim ubodima usmrtio majku, a onda je agresiju prenio kroz naselje

Vela Luka kuća gdje je sin ubio majku
Cropix

Službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Korčula u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom proveli su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnova sumnje da je muškarac u dobi od 35 godina počinio kazneno djelo 'Ubojstvo' iz čl. 110 KZ-a, na štetu 56-godišnjakinje s kojom je obiteljski povezan i s kojom je živio u zajedničkom kućanstvu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni jučer, 11. veljače, oko 6:30 sati, u obiteljskoj kući u Veloj Luci, hladnim oružjem oštećenoj zadao više ubodnih rana u predjelu prsišta uslijed kojih je preminula na mjestu događaja.

Nakon počinjenog ubojstva muškarac je napustio obiteljsku kuću i pješice se uputio prema obližnjoj trgovini kada je policija dobila dojavu građana o njegovom agresivnom ponašanju, prenosi 'Dubrovački vjesnik'.

Muškarac je potom, uz uporabu sredstava prisile, prevezen u Zavod za hitnu medicinu u Blatu, a potom i dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na daljem liječenju.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćene žene je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.