DETALJI SINOĆNJEG 'OBITELJSKOG SAMOUBOJSTVA' U oproštajnom pismu sve najavili, nisu se mogli nositi s tragedijom

Prijedor ubojstvo i samoubojstvo

Nezapamćena tragedija potresla je Dobrljin kod Prijedora u kojem su pronađena tijela dvije ženske osobe, te muškarca koji je podlegao u bolnici. Istragom je utvrđeno da se radi o dvostrukom ubojstvu i samoubojstvu.

Zajednička odluka

"Radi se o članovima jedne obitelji - majki, sestri i bratu koji su, prema preliminarnim rezultatima istrage, zajednički odlučili prekinuti svoje živote", prenosi ATV. Na to ukazuje oproštajno pismo koje je pronađeno tijekom očevida, a u kojem su njih troje najavili što će učiniti, te što ih je navelo na taj očajnički korak.

Razlog za to je teška životna priča i tragedija koja je ovu obitelj pogodila u svibnju ove godine kada su zbog leukemije ostali bez najmlađeg člana obitelji. S tim gubitkom obitelj se nije mogla nositi, zbog čega su odlučili prekinuti svoje živote. To su učinili tako što je brat pištoljem ubio majku i sestru, a potom sebi oduzeo život, što su i u pismu najavili.

Teške ozljede

Iz PU Prijedor je priopćeno da su Dobrljinu pronašli dva ženska tijela Z. Z. i Lj. K. te muškarca Ž. Z. koji je imao teške tjelesne ozljede nastale djelovanjem vatrenog oružja, a koji je preminuo tijekom transporta do bolnice.

"Uviđajem na licu mjesta kojim je rukovodio tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor utvrđeno je da se radi o ubojstvu i samoubojstvu", navode u PU Prijedor.