DETALJI RAZBOJNIŠTVA U POLOGU Evo što je sve otuđeno od djelatnika brze pošte HP Mostar

Policijski punktovi
Ilustracija/Hercegovina.info

U mjestu Polog jučer se dogodilo razbojništvo u kojem je presretnut, te uz prijetnju vatrenim oružjem, opljačkan djelatnik brze pošte HP Mostar.

Kako je priopćio MUP Hercegovačko-neretvanske županije, Policijskoj upravi Mostar obratio se djelatnik brze pošte HP Mostar i prijavio da je nad njim izvršeno razbojstvo u mjestu Polog, točnije zaseok Ovojci, dok je vozio i parkirao službeno vozilo „Reno Kango“, a kako bi isporučio pošiljku.

Ispred njega je u jednom trenutku izlazi nepoznata maskirana muška osoba sa pištoljem u ruci i uperivši mu pištolj u glavu od njega traži da mu preda novac. Isti je to učinio, a nepoznata osoba uzima kuvertu s novcem, paket u kojem se nalazio dron, dva mobilna telefona, kao i ključeve od službenog vozila i napušta mjesto događaja pješice. Dok se udaljavao sa mjesta događaja, počinitelj je ispalio dva metka u zrak.

O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu, Odjel krim. policije i tužitelj te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Kako se neslužbeno doznaje, od djelatnika brze pošte otuđeno je 4.500 KM.