DETALJI NESREĆE Sudarili se Jablaničanin i Vakufljani, među poginulima i dva maloljetnika

Bugojno golf udes
Čitatelj

Na magistralnoj cesti u mjestu Čaušlije u srijedu oko 22 sata dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su tri osobe smrtno stradale, dok su dvije osobe ozlijeđene.

U ovoj prometnoj nezgodi sudjelovali su osobni automobili Golf kojim je upravljao maloljetnik (2004.) i Fiat kojim je upravljao A.Đ. (1963.) iz Jablanice.

U ovoj nezgodi vozač Golfa i njegov suvozač Z.B. (2003.) zadobili su tjelesne ozljede, dok su putnici u vozilu E.Dž. (1997.) i dva maloljetnika (rođeni 2004. godine), svi iz Donjeg Vakufa, smrtno stradali na mjestu nezgode.

U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a Srednjobosanske županije izvršili su očevidne radnje, te poduzimaju i druge aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi navedene nezgode, navedeno je u priopćenju iz Ureda komesara MUP-a SBŽ.

'Dnevni avaz' je objavio kako E.Dž., te maloljetnici A.Š. i E.D. trenirali nogomet u tamošnjem klubu FK Radnik. Navodi se kako su A.Š. i E.D. prošli sve selekcije tog kluba, dok je E.Dž. igrao u selekcijama do pionira.