CURE DETALJI NAPADA Suca Topalovića i kolege presreo Golf, svi hitno prebačeni u Dom zdravlja Jablanica

sabrija topalović, suđenje, nogometni savez BIH
Ilustracija/hercegovina.info

Sinoćnji derbi susret između mostarskog Veleža i Banjolučkog Borca završio je nemilim scenama. Domaći navijači popularni Red Army nezadovoljni suđenjem glavnog suca Sabrije Topalovića utrčali su u teren i tako prekinuli meč.

To je ništa u odnosu na ono što će se dogoditi nekoliko sati poslije. Vozilo Mercedes u kojem su se s utakmice vraćali glavni sudac i njegove kolege napadnut je u tunelu, a prema informacijama s terena sudac je pretučen.

"Sinoć oko 23:45 na magistralnoj cesti M-17 u tunelu Lendava kraj Jablanice, vozilo Golf sive boje prepriječio je put vozilu Mercedes u kojem su bili djelatnici Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Na vozilu je napravljena veća materijalna šteta, a razbivši vjetrobransko staklo upalili su baklju kojom su zapalili vozilo marke Mercedes. Jedan djelatnik Saveza zadobio je i tjelesne ozljede te su svi odmah prebačeni u Dom zdravlja Jablanica", potvrdio je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ za hercegovina.info.

Kontaktirali smo i Dom zdravlja Jablanica koji su potvrdili da su ozlijeđeni primljeni kod njih, ali ne raspolažu s više informacija jer dežurni liječnik koji je vodio skrb o ozlijeđenima trenutno nije na poslu.

Kako se neslužbeno doznaje suca Topalovića, pomoćnika Šehovića i kontrolora suđenja Alispahića napalo je pet muških osoba s metalnim šipkama, a u napadu je najgore prošao kontrolor Alispahić koji je zadržan na pretragama i liječenju u Zenici.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.