Crnogorac sa BiH papirima ubijen u Španjolskoj

Ubojstvo Miloša Peruničića
ABC Candalucia

Miloš Peruničić (41) porijeklom iz Bara ubijen je tijekom utorka u španjolskoj Marbelli potvrđeno je za portal 'Vijesti' iz vrha crnogorske policije.

Kako prenose španjlski mediji njemu je dok je šetao, na očigled brojnih svjedoka, prišao muškarac obučen u mornarsko odijelo oko 14 sati i ispalio nekoliko hitaca u njega. Europski mediji prenose da je Peruničić ubijen u Ulici Arthura Rubinsteina na pješačkom prijelazu.

Španjolski mediji prenose da je ubojica držao pištolj sa dugom cijevi, da je na sebi imao plave pantalone i jaknu, kapu i kiruršku masku. "Prilično mirno stajao je i pucao", ispričao je očevidac za portal sevilla.abc.es. Rekao je i da je ubojica pobjegao prema plaži, ostavljajući žrtvu pored rubnika.

Navodno, nekoliko metara dalje čekao ga je pomagač na 'Kawasakiju', a potom su se odvezli. Motiv ubojstva za sada nije poznat, a istražitelji su odmah preuzeli snimke sa nadzornih kamera i saslušali nekoliko svjedoka. Ubijeni Peruničić je kod sebe imao dokumente BiH.

Peruničić, koji odavno ne živi u Crnoj Gori, navodno je blizak kriminalnom klanu, odbjeglog Baranina Alana Kožara.

Drugi izvor tvrdi i da je Peruničić u rodbinskim vezama sa osuđivanim kriminalcem iz Bara, pa će se provjeravati je li motiv likvidacije u Marbelji možda osveta zbog nepočinstava svog rođaka. Iz vrha crnogorske policije 'Vijestima' je neslužbeno rečeno da su ih kolege iz Španjolske obavjestile o likvidaciji Peruničića.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.