CRNA GORA Privedena peta osoba zbog napada na dvojicu maloljetnih sportaša iz BiH

Policija Crna Gora

Božidar K. (18), peti sudionik incidenta u Baru saslušan je danas u Osnovnom državnom tužiteljstvu (ODT), nakon čega mu je određeno zadržavanje do 72 sata.

"Nakon saslušanja osumnjičenog B.K. iz Bara, zbog kaznenog djela 'Nasilničko ponašanje', a u vezi sa fizičkim napadom koji se dogodio dana 15.4.2023. godine u naselju Šušanj na maloljetne sportaše iz Bosne i Hercegovine, postupajući tužitelj donio je rješenje o zadržavanju do 72 sata u kojem roku će biti podnijet predlog za određivanje pritvora Osnovnom sudu u Baru", navodi se priopćenju ODT Bar.

Crnogorski portal Pobjeda navodi da je barska policija uhitila je Božidara K. (18) zbog sumnje da je sudjelovao u prebijanju dvojice maloljetnih sportaša iz Sarajeva (14 i 17 godina), od kojih je jedan, usljed teških ozljeda, transportiran u Klinički centar Crne Gore u Podgoricu.

Prethodno su slobode lišena četiri maloljetnika iz Bara i oni će kazneno odgovarati za napad na dvojicu maloljetnika iz Sarajeva. Isti medij prenio je i kratki video zapis jednog od privedenih.