VIDEO  Četvorica maskiranih upali u zlatarnu i opljačkali ju, zapucali i na policiju

Policija pljačka Kosovo Suva Reka
Bali Muharremaj

U pljački zlatarne u Suvoj Reci na Kosovu, maskirani razbojnici otvorili su vatru na policiju i ranili jednog policajca, nakon čega su pobjegli, priopćila je policija za regiju Prizrena.

Glasnogovornik policije za regiju Prizrena Šaćir Bitići naveo je da su dobili informaciju da je u Suvoj Reci u tijeku oružana pljačka zlatarne. On je dodao da su o pljački odmah obaviještene policijske patrole Policijske postaje Suva Reka, koje su izašle na teren.

Sadržaj se učitava...

"Čim je policija stigla na mjesto događaja osumnjičeni su pucali na policiju. Ozlijeđen je policijski službenik kojem je ukazana liječnička pomoć i on je trenutno izvan životne opasnosti", rekao je Bitići.

Ozlijeđenom policajcu u pomoć su pritekle kolege iz patrole, dok su četvorica pljačkaša zlatare u bjekstvu, prenosi Srna. Gradonačelnik općine Bali Muharremaj apelirao je na građane da ostanu mirni.

"Razgovarao sam sa zapovjednikom policije o slučaju pljačke u jednom lokalu u Suvoj Reci i obaviješten sam da se slučaj istražuje. Apeliram na sve da ostanu mirni i sačekaju službeni izvještaj. Nadam se da se ovaj slučaj više nikada neće ponoviti u budućnosti", napisao je Muharremaj na Facebooku, a prenosi Kosovoonline.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci pljačke.